• Z.S Autócentrum Kft.

  Z.S Autócentrum Kft.

  Dorog, Puskin utca 24.

 • Komlett szerviz szolgáltatások

  Komlett szerviz szolgáltatások

  A gumicserétől a motordiagnosztikáig!

 • Fiat, Isuzu, Ssangyoung

  Fiat, Isuzu, Ssangyoung

  Új autók értékesítése

Z.S Autócentrum Kft., Dorog

A Z.S Autócentrum Kft. márka független autószalon és szerviz 2006.08.01 nyitotta meg kapuit Dorogon az Ügyfelei számára.

Cégünk dinamikusan fejlődött az évek során ügyfeleink bővebb, és színvonalas kiszolgálása érdekében.Több mint 6 éve foglalkozunk használt autó adás-vétellel, teljes körű márkafüggetlen szervizeléssel.Ez idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert.A márkafüggetlen autószalonunkban "0"km-es szalonautók forgalmazásán kívül rendelhetők új Fiat, Isuzu és SSangyong típusú személy és haszonjárművek teljes típus választéka.

Kérdése van, időpontot egyeztetne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Autószerviz és egyéb szolgáltatások

 1. Gumi-Gumiszerelés, centrírozás
  1. Gumi értékesítés Amennyiben gumiabroncs vásárlásra szánja magát, cégünknél megtalálja a prémium és alsóbb kategóriákat egyaránt. Szerelését kollégáink nagy odafigyeléssel gyorsan elvégzik. 
  2. Gumi tárolás Téli vagy nyári gumijait eltároljuk.
 2. Légkondicionáló berendezés javítása, tisztítása, klímatöltés: Szervizünkben gépkocsijának légkondicionáló berendezésével kapcsolatos karbantartási és javítási munkákat is vállaljuk, és ha szükséges azonnal feltöltjük.
 3. Márkafüggetlen teljes körű gépjármű javítás: Márkafüggetlen autószervizként vállaljuk minden gyártmányú személygépkocsi, terepjáró és kishaszongépjárművek 3,5T-ig garancián túli javítását, szervizelését és karbantartását: Olajcsere, motor javítás és felújítás, váltó javítása és felújítása, villamosság  javítás, önindító és generátor javítás  futómű javítás, fékmérés és diagnosztika, fényszóró beállítás, kipufogógáz összetételének vizsgálata. Gyertya, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő cseréje, kuplung javítás. Vonóhorog beszerzése és felszerelése.
 4. Motordiagnosztika: Cégünk  Delphi diagnosztikai műszerrel rendelkezik, ennek előnye, hogy szinte az összes autómárka összes típusát tudjuk diagnosztizálni. Rendelkezünk az összes régebbi autó specifikus csatlakozójával, valamint a napjainkban elterjedt szabvány OBD csatlakozóval ellátott autók teljes kőrű diagnosztikáját el tudjuk végezni.
 5. Hozom-viszem szolgáltatás: Autóját elhozzuk otthonából, vagy munkahelyéről és átvizsgálás ill.javítás után vagy műszaki vizsgáztatás és eredetiség vizsgálat után vissza is visszük.
 6. Műszaki vizsgára való felkészítés: -A sikeres műszaki vizsga érdekében célszerű egy előzetes állapotfelmérést végezni rajta, hogy megtudd, milyen állapotban is van valójában és hogy egyáltalán átmegy-e a műszaki vizsgán

Munkatársaink

Legfrissebb bejegyzések

  Széchenyi