Autószerviz

Z.S Autócentrum Kft.

A Z.S Autócentrum Kft. márka független autószalon és szerviz 2006.08.01 nyitotta meg kapuit Dorogon az Ügyfelei számára.

Cégünk dinamikusan fejlődött az évek során ügyfeleink bővebb, és színvonalas kiszolgálása érdekében.Több mint 6 éve foglalkozunk használt autó adás-vétellel, teljes körű márkafüggetlen szervizeléssel.Ez idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert.A márkafüggetlen autószalonunkban "0"km-es szalonautók forgalmazásán kívül rendelhetők új Fiat, Isuzu és SSangyong típusú személy és haszonjárművek teljes típus választéka.

Használt autó kereskedésünkben bevizsgált dokumentált, kiváló állapotú gépjárművek várják ügyfeleinket.Rendelésre beszerezzük használt autóját Európa bármelyik országából teljes körű ügyintézéssel.Ön kiválasztja Mi beszerezzük.
Az új és használt autó vásárlását megkönnyítő hitel-lízing konstrukciók számos változatával várjuk kedves Ügyfeleinket.

Szervizünk teljes körű márkafüggetlen szervizeléssel,műszaki vizsgára való felkészítéssel valamint karosszériajavítással,autófényezéssel, biztosítási ügyintézéssel,kárbejelentéssel várja meglévő és leendő Ügyfeleit.
2013-ban megkezdtük a személyautók és a 3,5tonnáig kishaszongépjárművek műszaki vizsgáztatását műhelyünkben,és van eredetiségvizsgálatunk is.

Amennyiben kérdései merülnek fel, vagy bármiben személyes segítségünkre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogasson el hozzánk személyesen. 

Kérdése van, időpontot egyeztetne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatársaink